Al onze

services

CrossFit

CrossFit for teens

Personal training

Voedingsadvies

CrossFit

CrossFit is de meest effectieve vorm van Fitness. Het is een manier van fitness waarbij constant gevarieerde functionele bewegingen uitgevoerd worden op een relatief hoge intensiteit. Alle CrossFit oefeningen zijn gebaseerd op functionele bewegingen uit het dagelijks leven, zoals gymnastiek oefeningen, gewichtheffen, rennen, roeien en of fietsen.

CrossFit wordt beoefend in groepsverband en in een competitieve omgeving waarbij ongeacht de leeftijd wordt gewerkt aan de algehele fitheid. Het groepsgevoel dat ontstaat bij het doen van een CrossFit workout is een belangrijk onderdeel voor het behalen van resultaten. Je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.  Ervaar Crossfit zelf en meld je aan voor een gratis proefles

CrossFit
for teens

CrossFit for teens is speciaal ontwikkeld voor tieners. De focus ligt op het goed aanleren van bewegen. Dit doen we op een leuke, speelse en soms competitieve manier. Zo maken we tieners sneller, sterker, fitter, vaardiger en zelfverzekerder. Plezier staat bij iedere training voorop en spelenderwijs ontwikkelen de kinderen een stevige basis voor een gezond, fit en actief leven.

Het CrossFit trainingsprogramma voor tieners is schaalbaar voor ieder kind, ongeacht leeftijd of ervaring. Het programma is ook perfect te combineren met andere sporten. De vaardigheden die ze bij CrossFit leren sluiten goed aan bij ieder andere sport. De prestaties zullen verbeteren en de kans op blessures zal afnemen.  

Meer informatie over het CrossFit for teens programma? Mail naar crossfit2678@gmail.com

Personal
training

Wil je afvallen? Je vetpercentage verminderen? Spiermassa verhogen? Fitter en energieker worden? Kracht en conditie op peil houden? Maar lukt het je niet om jou doel te bereiken? Dan is personal training echt iets voor jou!

Personal training draait om jou

Na een uitgebreid intakegesprek stellen we samen jouw doelstellingen vast en nemen we jouw huidige voedingspatroon onder de loep. Vervolgens maken we een voedings- en trainingsplan. Trainingen stemmen we precies op jouw lichaam en wensen af. Mijn begeleiding draait om jou. Ik investeer in het opbouwen van een persoonlijke relatie. Hoe beter ik je ken, hoe beter ik je kan begeleiden!

Meer informatie over personal training? Mail naar crossfit2678@gmail.com

Voedings-
advies

‘Sport geeft energie.’ Maar sport vraagt ook energie. Uitgebalanceerde voeding is essentiële brandstof voor een lichaam waar veel van wordt gevraagd. Met de juiste voedingskeuzes blijf je gezond en verbeter je je sportprestaties. Daar is het mij om te doen. Ik heb alle kennis van sport en voeding in huis. Zodat je alles uit je lijf kan halen wat erin zit. Ontdek wat een voedingsadvies voor jou kan betekenen!

Meer informatie over voedingsadviezen? Mail naar crossfit2678@gmail.com