Al onze

services

CrossFit

Hyrox

Personal training

Voedingsadvies

CrossFit

CrossFit is de meest effectieve vorm van Fitness. Het is een manier van fitness waarbij constant gevarieerde functionele bewegingen uitgevoerd worden op een relatief hoge intensiteit. Alle CrossFit oefeningen zijn gebaseerd op functionele bewegingen uit het dagelijks leven, zoals gymnastiek oefeningen, gewichtheffen, rennen, roeien en of fietsen.

CrossFit wordt beoefend in groepsverband en in een competitieve omgeving waarbij ongeacht de leeftijd wordt gewerkt aan de algehele fitheid. Het groepsgevoel dat ontstaat bij het doen van een CrossFit workout is een belangrijk onderdeel voor het behalen van resultaten. Je motiveert elkaar om net dat beetje extra te geven.  Ervaar Crossfit zelf en meld je aan voor een gratis proefles

Hyrox

Ontdek Hyrox bij CrossFit 2678! Onze lessen bereiden je voor op deze uitdagende fitnesscompetitie die kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen combineert. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde atleet, onze getrainde coaches begeleiden je in de voorbereiding op Hyrox-wedstrijden met specifieke oefeningen en workouts.

Naast trainingssessies bieden we ook begeleiding en advies aan atleten die serieus overwegen om deel te nemen aan Hyrox-wedstrijden. Doe mee en bereid je voor op de wereld van Hyrox!

Schrijf je nu in door te mailen naar crossfit2678@gmail.com en samen gaan we voor de overwinning.

Personal
training

Wil je afvallen? Je vetpercentage verminderen? Spiermassa verhogen? Fitter en energieker worden? Kracht en conditie op peil houden? Maar lukt het je niet om jou doel te bereiken? Dan is personal training echt iets voor jou!

Personal training draait om jou

Na een uitgebreid intakegesprek stellen we samen jouw doelstellingen vast en nemen we jouw huidige voedingspatroon onder de loep. Vervolgens maken we een voedings- en trainingsplan. Trainingen stemmen we precies op jouw lichaam en wensen af. Mijn begeleiding draait om jou. Ik investeer in het opbouwen van een persoonlijke relatie. Hoe beter ik je ken, hoe beter ik je kan begeleiden!

Meer informatie over personal training? Mail naar crossfit2678@gmail.com

Voedings-
advies

Sport geeft niet alleen energie, maar vraagt er ook om. Een gebalanceerde voeding is essentieel als brandstof voor een actief lichaam. Bij ons krijg je persoonlijk voedingsadvies via Vytal, een handige app die je helpt om jouw doelen te bereiken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, of gewoon een evenwichtig dieet wilt behouden, wij zijn er voor jou.

Meld je aan via crossfit2678@gmail.com en start vandaag nog jouw reis naar een betere jij!